Sportcentrum Jan de Rooy

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportcentrum Jan de Rooy

Wil je gaan sporten bij Sportcentrum Jan de Rooy bekijk dan op hun website https://www.janderooy.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportcentrum Jan de Rooy de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportcentrum Jan de Rooy op de Tijvoortsebaan 3a in Goirle. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 13 534 2560. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.janderooy.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website.

Locatie Sportcentrum Jan de Rooy

Om te zien waar Sportschool Sportcentrum Jan de Rooy precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Goirle
  2. Sportcentrum Jan de Rooy

Bekijk nog meer sportscholen in Goirle

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.