Sportcentrum Omnia Sneek

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportcentrum Omnia Sneek

Wil je gaan sporten bij Sportcentrum Omnia Sneek bekijk dan op hun website https://sportcentrumomnia.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportcentrum Omnia Sneek de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportcentrum Omnia Sneek op de Simmerdyk 10 in Sneek. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 515 336 335. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://sportcentrumomnia.nl/.

Locatie Sportcentrum Omnia Sneek

Om te zien waar Sportschool Sportcentrum Omnia Sneek precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Sneek
  2. Sportcentrum Omnia Sneek

Bekijk nog meer sportscholen in Sneek

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.