Sportcentrum Oosterhesselen (fitness, padel, tennis en fysio)

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportcentrum Oosterhesselen (fitness, padel, tennis en fysio)

Wil je gaan sporten bij Sportcentrum Oosterhesselen (fitness, padel, tennis en fysio) bekijk dan op hun website http://sportcentrumoosterhesselen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportcentrum Oosterhesselen (fitness, padel, tennis en fysio) de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportcentrum Oosterhesselen (fitness, padel, tennis en fysio) op de Edveensweg 17 in Oosterhesselen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer . Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://sportcentrumoosterhesselen.nl/.

Locatie Sportcentrum Oosterhesselen (fitness, padel, tennis en fysio)

Om te zien waar Sportschool Sportcentrum Oosterhesselen (fitness, padel, tennis en fysio) precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Oosterhesselen
  2. Sportcentrum Oosterhesselen (fitness, padel, tennis en fysio)

Bekijk nog meer sportscholen in Oosterhesselen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.