SportCity Amsterdam Shape All In

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij SportCity Amsterdam Shape All In

Wil je gaan sporten bij SportCity Amsterdam Shape All In bekijk dan op hun website https://www.sportcity.nl/sportschool/amsterdam-shape-all-in de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of SportCity Amsterdam Shape All In de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool SportCity Amsterdam Shape All In op de Van Hallstraat 617 in Amsterdam. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 20 486 6007. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.sportcity.nl/sportschool/amsterdam-shape-all-in.

Locatie SportCity Amsterdam Shape All In

Om te zien waar Sportschool SportCity Amsterdam Shape All In precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Amsterdam
  2. SportCity Amsterdam Shape All In

Bekijk nog meer sportscholen in Amsterdam