SportCity Groningen Melisseweg

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij SportCity Groningen Melisseweg

Wil je gaan sporten bij SportCity Groningen Melisseweg bekijk dan op hun website https://www.fitforfree.nl/nl/sportschool/groningen-melisseweg de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of SportCity Groningen Melisseweg de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool SportCity Groningen Melisseweg op de Melisseweg 81 in Groningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer . Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.fitforfree.nl/nl/sportschool/groningen-melisseweg.

Locatie SportCity Groningen Melisseweg

Om te zien waar Sportschool SportCity Groningen Melisseweg precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Groningen
  2. SportCity Groningen Melisseweg

Bekijk nog meer sportscholen in Groningen