SportCity Soest

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij SportCity Soest

Wil je gaan sporten bij SportCity Soest bekijk dan op hun website https://www.sportcity.nl/sportschool/soest de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of SportCity Soest de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool SportCity Soest op de Weteringpad 120 in Soest. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 35 601 6000. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.sportcity.nl/sportschool/soest.

Locatie SportCity Soest

Om te zien waar Sportschool SportCity Soest precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Soest
  2. SportCity Soest

Bekijk nog meer sportscholen in Soest

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.