Sportclub SENS

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportclub SENS

Wil je gaan sporten bij Sportclub SENS bekijk dan op hun website https://sportclubsens.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportclub SENS de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportclub SENS op de Gorecht-Oost 260 in Hoogezand. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 598 322 400. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://sportclubsens.nl/.

Locatie Sportclub SENS

Om te zien waar Sportschool Sportclub SENS precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hoogezand
  2. Sportclub SENS

Bekijk nog meer sportscholen in Hoogezand

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.