SportClub West-Friesland

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij SportClub West-Friesland

Wil je gaan sporten bij SportClub West-Friesland bekijk dan op hun website https://www.sportclubwestfriesland.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of SportClub West-Friesland de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool SportClub West-Friesland op de Breeuwhamer 21 in De Goorn. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 229 544 227. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.sportclubwestfriesland.nl/.

Locatie SportClub West-Friesland

Om te zien waar Sportschool SportClub West-Friesland precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. De Goorn
  2. SportClub West-Friesland

Bekijk nog meer sportscholen in De Goorn

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.