Sporthal Opperdam

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sporthal Opperdam

Wil je gaan sporten bij Sporthal Opperdam bekijk dan op hun website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sporthal Opperdam de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sporthal Opperdam op de Heideweg 4 in Volendam. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 299 361 420. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website .

Locatie Sporthal Opperdam

Om te zien waar Sportschool Sporthal Opperdam precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Volendam
  2. Sporthal Opperdam

Bekijk nog meer sportscholen in Volendam

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.