Sportingclub aad de hoog

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportingclub aad de hoog

Wil je gaan sporten bij Sportingclub aad de hoog bekijk dan op hun website http://www.aaddehoog.com/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportingclub aad de hoog de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Gezondheidsclub Sportingclub aad de hoog op de Email info@aaddehoog.com, Zinkseweg 25 in Spijkenisse. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 181 624 200. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.aaddehoog.com/.

Locatie Sportingclub aad de hoog

Om te zien waar Gezondheidsclub Sportingclub aad de hoog precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Spijkenisse
  2. Sportingclub aad de hoog

Bekijk nog meer sportscholen in Spijkenisse

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.