Sportingclub de Uitweg

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportingclub de Uitweg

Wil je gaan sporten bij Sportingclub de Uitweg bekijk dan op hun website https://www.sportingclubdeuitweg.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportingclub de Uitweg de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportingclub de Uitweg op de Uitweg 11 in Rotterdam. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 10 418 0947. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.sportingclubdeuitweg.nl/.

Locatie Sportingclub de Uitweg

Om te zien waar Sportschool Sportingclub de Uitweg precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Rotterdam
  2. Sportingclub de Uitweg

Bekijk nog meer sportscholen in Rotterdam