Sportingclub Theo Komen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportingclub Theo Komen

Wil je gaan sporten bij Sportingclub Theo Komen bekijk dan op hun website http://theokomen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportingclub Theo Komen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportingclub Theo Komen op de Doctorandus F. Bijlweg 240 in Den Helder. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 223 615 284. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://theokomen.nl/.

Locatie Sportingclub Theo Komen

Om te zien waar Sportschool Sportingclub Theo Komen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Den Helder
  2. Sportingclub Theo Komen

Bekijk nog meer sportscholen in Den Helder

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.