Sportplaza Hillegom

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportplaza Hillegom

Wil je gaan sporten bij Sportplaza Hillegom bekijk dan op hun website http://www.sportplaza-hillegom.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportplaza Hillegom de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportplaza Hillegom op de Stationsweg 47A in Hillegom. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 252 517 227. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.sportplaza-hillegom.nl/.

Locatie Sportplaza Hillegom

Om te zien waar Sportschool Sportplaza Hillegom precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hillegom
  2. Sportplaza Hillegom

Bekijk nog meer sportscholen in Hillegom

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.