SportPlaza Ter Apel

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij SportPlaza Ter Apel

Wil je gaan sporten bij SportPlaza Ter Apel bekijk dan op hun website http://www.sportplazaterapel.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of SportPlaza Ter Apel de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool SportPlaza Ter Apel op de Viaductstraat 59a in Ter Apel. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 599 580 802. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.sportplazaterapel.nl/.

Locatie SportPlaza Ter Apel

Om te zien waar Sportschool SportPlaza Ter Apel precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Ter Apel
  2. SportPlaza Ter Apel

Bekijk nog meer sportscholen in Ter Apel

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.