Sportrade fit- & wellness

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportrade fit- & wellness

Wil je gaan sporten bij Sportrade fit- & wellness bekijk dan op hun website http://www.sportrade.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportrade fit- & wellness de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportrade fit- & wellness op de Hoofdweg 266 in Paterswolde. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 50 308 0805. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.sportrade.nl/.

Locatie Sportrade fit- & wellness

Om te zien waar Sportschool Sportrade fit- & wellness precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Paterswolde
  2. Sportrade fit- & wellness

Bekijk nog meer sportscholen in Paterswolde

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.