Sportschool Sportief 90

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportschool Sportief 90

Wil je gaan sporten bij Sportschool Sportief 90 bekijk dan op hun website http://www.sportief90.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportschool Sportief 90 de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportschool Sportief 90 op de Eendrachtskade Noordzijde 3 in Groningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 50 318 5639. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.sportief90.nl/.

Locatie Sportschool Sportief 90

Om te zien waar Sportschool Sportschool Sportief 90 precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Groningen
  2. Sportschool Sportief 90

Bekijk nog meer sportscholen in Groningen