Sportschool Tors-Gym BV

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportschool Tors-Gym BV

Wil je gaan sporten bij Sportschool Tors-Gym BV bekijk dan op hun website https://torsgymwildervank.wixsite.com/torsgym de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportschool Tors-Gym BV de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportschool Tors-Gym BV op de Sportterreinstraat 50 in Wildervank. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 598 615 827. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://torsgymwildervank.wixsite.com/torsgym.

Locatie Sportschool Tors-Gym BV

Om te zien waar Sportschool Sportschool Tors-Gym BV precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Wildervank
  2. Sportschool Tors-Gym BV

Bekijk nog meer sportscholen in Wildervank

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.