Sportschool Van der Velde

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportschool Van der Velde

Wil je gaan sporten bij Sportschool Van der Velde bekijk dan op hun website http://www.vanderveldesport.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportschool Van der Velde de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportschool Van der Velde op de Vijftien Morgen 1 in Veenendaal. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 318 510 485. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.vanderveldesport.nl/.

Locatie Sportschool Van der Velde

Om te zien waar Sportschool Sportschool Van der Velde precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Veenendaal
  2. Sportschool Van der Velde

Bekijk nog meer sportscholen in Veenendaal

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.