Sportstudio Briggs

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportstudio Briggs

Wil je gaan sporten bij Sportstudio Briggs bekijk dan op hun website http://www.sportstudiobriggs.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportstudio Briggs de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportstudio Briggs op de Industriestraat 2-E in Klazienaveen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 591 317 604. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.sportstudiobriggs.nl/.

Locatie Sportstudio Briggs

Om te zien waar Sportschool Sportstudio Briggs precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Klazienaveen
  2. Sportstudio Briggs

Bekijk nog meer sportscholen in Klazienaveen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.