Stichting Team Roan Sas van Gent

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Stichting Team Roan Sas van Gent

Wil je gaan sporten bij Stichting Team Roan Sas van Gent bekijk dan op hun website http://www.teamroan.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Stichting Team Roan Sas van Gent de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Kickboksschool Stichting Team Roan Sas van Gent op de Vlaanderenplein 1 in Sas van Gent. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer . Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.teamroan.nl/.

Locatie Stichting Team Roan Sas van Gent

Om te zien waar Kickboksschool Stichting Team Roan Sas van Gent precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Sas van Gent
  2. Stichting Team Roan Sas van Gent

Bekijk nog meer sportscholen in Sas van Gent

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.