Studio Aktief

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Studio Aktief

Wil je gaan sporten bij Studio Aktief bekijk dan op hun website http://www.studioaktief.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Studio Aktief de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Studio Aktief op de Industrieweg 2 in Giessen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 183 443 949. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.studioaktief.nl/.

Locatie Studio Aktief

Om te zien waar Sportschool Studio Aktief precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Giessen
  2. Studio Aktief

Bekijk nog meer sportscholen in Giessen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.