Studio Celica

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Studio Celica

Wil je gaan sporten bij Studio Celica bekijk dan op hun website https://www.sportcentercelica.nl/over-celica/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Studio Celica de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Studio Celica op de Moleneind 1 in Hekelingen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 181 633 292. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.sportcentercelica.nl/over-celica/.

Locatie Studio Celica

Om te zien waar Sportschool Studio Celica precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hekelingen
  2. Studio Celica

Bekijk nog meer sportscholen in Hekelingen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.