Op bodybuilden.eu vind je veel informatie over bodybuilden, voeding en trainingsschema’s. Ook vind je hier veel reviews over supplementen zodat je altijd eerlijke informatie hebt over de nieuwste supplementen. Variatie vinden wij natuurlijk belangrijk, toch zijn er veel lezers enkel geïnteresseerd in reviews over bodybuilding supplementen.

Om die reden hebben wij SuppReviews.nl in het leven geroepen. Dit is een wekelijks groeiende website met reviews over nieuwe en reeds bestaande supplementen. De website heeft inmiddels een aardige database opgebouwd met verschillende supplementen in verschillende categorieën. Post-workouts, pre-workouts, creatines, testoboosters en multivitamines. Werkelijk alle supplementen worden gereviewed. Allemaal ervaringen van mensen die deze supplementen echt gebruikt hebben.  Zo ben je altijd verzekerd van eerlijk objectieve meningen en ervaringen.

Op dit moment is de website in opbouw. Wekelijks komen er nieuwe reviews en ervaringen bij over de supplementen. Je kunt zelf ook een bijdrage leveren door jou ervaring over een supplement te delen. Heb je een supplement gebruikt dat niet beviel? Laat het anderen weten zodat zij niet dezelfde fout maken.  De website is overzichtelijk en logisch ingedeeld, een voordeel voor iedereen die zijn voeding aanvult met supplementen.

Tevens is er de mogelijkheid om een review te vragen. Wil je iets proberen maar heb je er nog geen eerlijke review gevonden? Vraag hem aan. Wij laten deze testen en plaatsen de review online. Wellicht hebben we de review al staan en plaatsen we deze direct online voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *