Switch the Gym Veldhoven

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Switch the Gym Veldhoven

Wil je gaan sporten bij Switch the Gym Veldhoven bekijk dan op hun website https://switchthegym.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Switch the Gym Veldhoven de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Switch the Gym Veldhoven op de Pleintjes 106 in Veldhoven. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 40 720 0829. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://switchthegym.nl/.

Locatie Switch the Gym Veldhoven

Om te zien waar Sportschool Switch the Gym Veldhoven precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Veldhoven
  2. Switch the Gym Veldhoven

Bekijk nog meer sportscholen in Veldhoven

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.