Iedereen weet dat eiwitten belangrijk zijn voor de spiergroei. Bijna elke fanatieke krachtsporter vult zijn dagelijkse dosis eiwitten aan met eiwitshakes. Als krachtsporter wil je ongeveer 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht binnen krijgen. Bij een sporter van 90 KG is dat al 180 gram per dag. Het is moeilijk om zo veel eiwitten binnen te krijgen alleen uit voeding. Een gemiddelde maaltijd bevat 40 gram eiwitten. Dat zijn bijna 5 maaltijden per dag. Niet iedereen heeft hier tijd voor.

Een ideale manier dus om je dagelijkse eiwit inname aan te vullen. Een groot nadeel dat we vaak horen is dat mensen puisten ontwikkelen door de eiwitshakes. Met name in de nek en op de rug vormt zich bij veel gebruikers van eiwitshakes, snel een aantal grote puisten. Gelukkig is er een eiwitshake die dit niet heeft. Syntha 6 van BSN is zo puur en kwalitatief hoogstaand dat deze vervelende bijwerking niet optreed.

Voordelen van Syntha-6

De eiwitten van BSN, Syntha-6 kent nog een aantal voordelen. Zoals gezegd hebben veel mensen die eiwitshakes nemen, last van puisten en bulten op de rug. Deze klachten horen we niet over Syntha-6 van BSN. Dat is natuurlijk al een groot voordeel.

Een ander groot voordeel is de samenstelling van de ingrediënten. Syntha-6 bestaat uit een combinatie van maar liefst 6 verschillende eiwitten die allemaal een eigen positieve bijdrage hebben op de spiergroei. Zo verschillen de soorten eiwitten in opname. Waar de ene soort direct door het lichaam wordt opgenomen, doet de andere soort er 8 uur over om je zo de gehele dag van eiwitten te voorzien.

Deze 6 eiwitsoorten hebben natuurlijk alleen nut als ze goed door het lichaam worden opgenomen. Daarom is Syntha 6 van BSN aangevuld met aminogen. Hierdoor worden de eiwitten beter door het lichaam opgenomen en dus beter benut door je spieren. Daarnaast denkt Syntha 6 ook nog eens aan je gewrichten door zonnebloemolie en glutamine toe te voegen.

Kortom: Ga je voor pure kwaliteit? Wil je het beste van het beste en ben je bereid daar iets meer voor te betalen? Dan kies je voor de eiwitten van Syntha 6 van BSN.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Feiwittenwhey%2Feiwitten-alle%2Fbsn%2Fsyntha-6″ target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Syntha 6 en direct bestellen?[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *