Ten Tije sport & wellness beleving de Maten

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Ten Tije sport & wellness beleving de Maten

Wil je gaan sporten bij Ten Tije sport & wellness beleving de Maten bekijk dan op hun website http://www.tentijesport.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Ten Tije sport & wellness beleving de Maten de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportclub Ten Tije sport & wellness beleving de Maten op de Heemradenlaan 101 in Apeldoorn. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 55 543 3266. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.tentijesport.nl/.

Locatie Ten Tije sport & wellness beleving de Maten

Om te zien waar Sportclub Ten Tije sport & wellness beleving de Maten precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Apeldoorn
  2. Ten Tije sport & wellness beleving de Maten

Bekijk nog meer sportscholen in Apeldoorn