The Base Fitness & More

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij The Base Fitness & More

Wil je gaan sporten bij The Base Fitness & More bekijk dan op hun website http://thebasefitness.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of The Base Fitness & More de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool The Base Fitness & More op de Henri Dunantweg 2A in Zutphen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer . Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://thebasefitness.nl/.

Locatie The Base Fitness & More

Om te zien waar Sportschool The Base Fitness & More precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Zutphen
  2. The Base Fitness & More

Bekijk nog meer sportscholen in Zutphen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.