Gastblog door Carla Viergever van CrossFit Vlissingen

Dat is de vraag die al een tijdje in mijn hoofd rondspookt. En waarom spookt hij door mijn hoofd, nou dat ga ik jullie vertellen. Ik heb mij ingeschreven voor De Open, 5 weken lang wordt er wereldwijd dezelfde WOD uitgevoerd. Zo wordt er geschaald wie de sterkste man en vrouw binnen de crossfitwereld is. Ik ben heel benieuwd wie de sterkste man en vrouw van CrossFit Vlissingen wordt.

Ik slaap erg slecht de laatste tijd, mijn zoontje Bas van anderhalf is erg ziek geweest, 4 dagen ziekenhuis vanwege uitdrogingsverschijnselen door een hardnekkig virus. Ik ben erg moe, kan mij geen nacht herinneren wanneer ik fatsoenlijk heb doorgeslapen, overdag gaat het werk gewoon door en mijn huishouden. Veel mensen onder andere op mijn werk vragen zou je niet eens een week niet sporten om uit te rusten. Nee dat wil ik niet, ondanks dat ik sta te geeuwen en mij ernaar toe moet slepen. Maar als ik er dan ben slepen mijn crossfitmaatjes mij erdoorheen, en dan voel ik mij heel erg voldaan. Ik haal er energie uit.Ik ben nu begonnen met vitamines slikken van Pure Pharma, zal mij goed doen op den duur. Mijn voeding liet de laatste tijd ook veel te wensen over, alles haastig overdag en na de trainingen was ik zo moe dat ik eigenlijk zo mijn bed in rolde zonder goed te eten. Nu probeer ik er weer beter op te letten dan zal ik op den duur weer meer energie krijgen en sterker worden (want heb kippenkracht op het moment).

carla viergever the open

En dan schrijf ik mezelf in voor een kwalificatie terwijl ik helemaal niet fit ben? Maar dan zegt mijn crossfitmaatje Luciënne, je kan ook thuis op de bank gaan zitten en je doet het toch maar wel. Daar haal ik mijn energie uit. De eerste WOD 15.1 ging bij mij echt slecht, voelde mij lichtelijk voor paal staan. Maar goed de week erop was heb ik WOD 15.2 uitgevoerd en die ging voor mezelf boven verwachting goed. De overhead squat ging na al die weken ineens wel goed, dus daar heb ik weer positieve energie uitgehaald voor de volgende WOD die ik volgende week moet uitvoeren. Zoals ik al in een eerdere blog heb geschreven, ik geef niet op, steek mijn schouders eronder en ik ga ervoor. Hoe ellendig en moe ik mij ook voel. Er komt weer een tijd aan dat het wel lukt en dat ik uitgerust ben. Jullie horen ervan hoe het verder gaat met de komende WOD’S. Morgenochtend ga ik weer lekker bootcampen in de buitenlucht, lekker aan mijn conditie werken.

Wil jij ook een gastblog schrijven? Lees hier meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *