De eerste editie van The Rotterdam Throwdown is op komst. Deze wordt gehouden in de grootste CrossFit box in het Westen van het land, namelijk in CrossFit Zevenhuizen. In deze competitie zullen de fitste mannen uit Rotterdam en omgeving het tegen elkaar op nemen. Deze competitie bevat net als de meeste CrossFit competities eerst de qualifiers en vervolgende finale. Beide zullen in CrossFit Zevenhuizen worden gehouden. Het is een open competitie waarin iedereen die mee wil doen, zich kan inschrijven. De finale zal zich afspelen op 1 februari 2015.

Tijdens de kwalificatie ronde zullen de CrossFit atleten het al tegen elkaar opnemen. De kwalificatie zal bestaan uit drie WOD’s die plaats gaan vinden in drie uur tijd. De kwalificaties zijn op drie dagen te toen, namelijk 23, 24 en 25 januari. Bij het inschrijven kun je dus zelf kiezen welke dag je aan de kwalificaties mee wilt doen, ook is er zelf te kiezen op welk dagdeel. Wij zullen de kwalificatie WOD’s zo snel mogelijk posten als deze bekend gemaakt zijn.

De competitie zal bestaan uit een aantal divisies, namelijk de elite mannen, elite vrouwen, masters mannen (40+) en masters vrouwen (40+).

De finale

Na de resultaten van de kwalificatie rondes wordt er een klassement gemaakt over de vier divisies. Dit wordt als volgt opgebouwd:

Op de finale zullen dus 84 atleten het tegen elkaar opnemen om uiteindelijk in de laatste en beslissende (finale) WOD te belanden. De winnaar van de finale WOD wint The Rotterdam Throwdown.

Klik hier voor meer informatie over The Rotterdam Throwdown 2015.

Gegevens

Deelname aan de Rotterdam Throwdown kost 25 euro, dit is inclusief een t-shirt.

Adres:

De locatie is per auto makkelijk te bereieken, vanaf de A12 afslag 9 Waddingxveen – Zevenhuizen en de A20 afslag 17 Niewerkerk aan den IJssel – Zevenhuizen. Het is niet aan te raden om via het openbaar vervoer te gaan. Het dichtstbijzijnde treinstation is 5km (Nieuwerkerk aan den IJssel) en dichtstbijzijnde metrohalte is 4km (Rotterdam Nesselande).

the rotterdam throwdown crossfit zaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *