Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wat is nou echt een goeie stack om in je kast te hebben. Je wordt dood gegooid met pre workouts, post workouts en during workouts. Pre workouts zoals Jack3d, Assault, Conquer, HyperFX het zijn er bijna te veel om op te noemen! Een pre workout is belangrijk om lekker te kunnen knallen in de gym. Maar ook tijdens je training moet je spierafbraak al tegen gaan en je spieren voorzien van brandstof. Na je training moet je spieren goed herstellen, daar heb je ook weer een shake voor. Welke shake moet je nou nemen?

Gelukkig is er een oplossing. De oplossing voor de vraag over welke supplementen je nou nodig hebt, wordt gegeven door Body en Fit. Al eerder kwamen zij met goede oplossingen in de vorm van de Cocktailshake en de onlangs uitgekomen Perfect Muscle shake. Nu komen ze met the SYSTEM! De alles in 1 oplossing van Body en Fit. Vandaag een uitgebreide review van the SYSTEM! Is het de alles in 1 oplossing? Zijn de shakes van voldoende kwaliteit om de andere shakes te vervangen? Lees het snel!

thesystem

the SYSTEM! review

The System! van body en fit is een speciaal uitgebalanceerde formule voor bodybuilders. Mensen die al hard trainen en goed eten hebben hier zeker baat bij. Het zijn 3 formules van verschillende shakes met top ingrediënten. Een pre workout, during workout en post workout met alleen maar de beste ingrediënten. Geen dure toevoeging die het product duurder maken maar te weinig resultaat leveren. Deze ingrediënten zijn allemaal wetenschappelijk en onomstotelijk bewezen. Geen vreemde termen maar ingredienten die al jaren lang door de top van het bodybuilden worden gebruikt. Denk aan creatine monohydraat, peptopro en BCAA’s.

The System! Pre workout

Een pre workout is voor iedereen persoonlijk. Niet iedereen kan goed tegen alle stimulanten in de shake. Daarom is er bij de preworkout van The System! uitsluitend gekozen voor neutrale ingredienten die je wel stimuleren maar niet overdonderen.

Je hebt koolhydraten nodig, dat is immers je benzine. In deze preworkout zit een blend van de beste koolhydraten, zowel snelle als complexe koolhydraten. Uiteraard is er ook gedacht aan de eiwitten. Whey Protein en Whey Hydrolisaat zijn volop aanwezig. Ook met deze proteine is gedacht aan snelle en langzame eiwitten. De PeptoPro® neem je direct op in het lichaam en de spieren worden voorzien van Aminozuren. Voor de energie is er Caffeine toegevoegd en is er MCT oil dat je helpt langer om beter te presteren.

Je voelt direct dat er wat gebeurd. Toch wordt je niet overdonderd of krijg je jeukende handen. Je kunt er wel uren op knallen in de gym.

The System! During workout

Een shake die je tijdens je training neemt. Dit is iets wat je eigenlijk niet heel vaak ziet. Toch is het een zeer belangrijke shake. Tijdens je training vermoei je je spieren. Met de juiste voedingsstoffen kun je ze direct weer in vol energie krijgen.

Uiteraard heb je hier weer snelle koolhydraten voor nodig. Deze zitten er in hoge aantallen en hoge kwaliteit in. Ook in de During Workout zit Pepto Pro maar het belangrijkste zijn de BCAA’s. Die zijn essentieel tijdens je training. Ze helpen je spieren om spierafbraak te voorkomen. Daarbij geven energie en ondersteunen ze direct je spierherstel. Ook zorgt het voor extra spiergroei.

Behalve de krachtige werking van deze shake is de smaak ook nog eens heerlijk. BCAA’s zijn daarbij ook nog eens onmisbaar tijden je training.

The System! Post workout

Misschien de belangrijkste shake van de 3. We weten allemaal dat je spieren groeien als ze herstellen. Het herstellen is dus zeer belangrijk. Een van de belangrijkste zaken is het aanvullen van de glycogeenvoorraden. Door de glycogeenvoorraden aan te vullen kunnen je spieren direct herstellen en groeien. De post workout shake van the SYSTEM! bevat een unieke Instant Muscle Protein blend. Een mix van ultragefilterde eiwitten. Zowel langzame eiwitten als snelle eiwitten van de beste kwaliteit.

Creapure® creatine is de beste vorm van creatine die je kunt krijgen. Puurder dan Creapure® creatine zijn ze er niet. Met 5 gram per shake hoef je deze dus niet meer los te kopen. De Elektrolyten zorgen voor het aanvullen van je mineralen voor een betere bloedsomloop en dus een beter herstel.

Conclusie

Kortom de the SYSTEM! van body en fit is wat ons betreft 1 van de beste ontwikkelingen op de supplementen markt van dit jaar! Een absolute topper die je niet meer geeft dan je nodig hebt maar wel voor 100% resultaat gaat geven. En zoals wel van body en fit gewend zijn zijn deze 3 shakes ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Wat ons betreft de verrassing van 2013!

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fbodybuilding%2Fspieropbouw%2Fbody-fit-sportsnutrition%2Fthe-system%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie en The System direct bestellen.[/su_button]

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *