Todz Sport Basic Sportschool

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Todz Sport Basic Sportschool

Wil je gaan sporten bij Todz Sport Basic Sportschool bekijk dan op hun website https://www.todzsport.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Todz Sport Basic Sportschool de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Todz Sport Basic Sportschool op de Timmer Werf 1 in Hellevoetsluis. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 181 760 033. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.todzsport.nl/.

Locatie Todz Sport Basic Sportschool

Om te zien waar Sportschool Todz Sport Basic Sportschool precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hellevoetsluis
  2. Todz Sport Basic Sportschool

Bekijk nog meer sportscholen in Hellevoetsluis

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.