Training Facility X

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Training Facility X

Wil je gaan sporten bij Training Facility X bekijk dan op hun website http://www.trainingfacilityx.com/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Training Facility X de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Training Facility X op de Kampstraat 15 in Heerlen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 45 888 3180. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.trainingfacilityx.com/.

Locatie Training Facility X

Om te zien waar Sportcomplex Training Facility X precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Heerlen
  2. Training Facility X

Bekijk nog meer sportscholen in Heerlen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.