Trimensi Bewegen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Trimensi Bewegen

Wil je gaan sporten bij Trimensi Bewegen bekijk dan op hun website http://www.trimensi.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Trimensi Bewegen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Trimensi Bewegen op de Houtenhandlaan 4 in Koudekerke. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 118 556 088. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.trimensi.nl/.

Locatie Trimensi Bewegen

Om te zien waar Sportschool Trimensi Bewegen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Koudekerke
  2. Trimensi Bewegen

Bekijk nog meer sportscholen in Koudekerke

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.