Unibet sportweddenschappen en casino games zoals Poker schijnen goed voor het geheugen te zijn. Het is zelfs zó goed dat één van de beste technische scholen een wiskundeles heeft ontwikkeld rondom Poker. Ja, echt waar!

Poker ongezond? Echt niet!

Als je terug denkt aan de oorsprong van Pokeren, dan denk je aan luie cowboys met een sigaar in de mond, de kaarten in de ene hand een pils in de andere hand. Pokeren wordt vaak nog steeds afgebeeld als een ongezonde bezigheid, maar in de praktijk is hier niets van waar. In tegendeel, Pokeren schijnt juist goed voor het brein te zijn. Net als Unibet sportweddenschappen is Poker goed voor het mentale geheugen. Denk eens na over hoe groot je mentale vermogen moet zijn om een gewoon potje Poker te spelen. Je moet nadenken wanneer je stopt, meer inzet, en of je gaat bluffen én tegelijkertijd moet je je pokerface weten te behouden. Dat is een kunst, met name voor je brein.

De ontdekking van Poker voor je geheugen

Pokeren en andere kaartspellen schijnen goed voor het geheugen te zijn. Eén van de beste technische scholen in de VS is de Massachusetts Institute of Technology (MIT) die de kracht van Poker voor het geheugen heeft ontdekt. Pokeren schijnt goed voor je wiskunde skills te zijn. Daarom heeft de technische school MIT een nieuw vak: “Poker Theory and Analytics”. Dit vak bevat verschillende innovatieve en leerzame lezingen met video’s, een syllabus en PDF documenten. Het draait erom hoe je het beste Poker kunt spelen.

Poker is geen geluksspel

Is Poker een geluksspel of een behendigheidsspel? De conclusie is dat Poker niet echt een geluksspel is, maar met name een behendigheidsspel is. De behendigheid heeft onder andere te maken met statistisch en strategisch denken, de verschillende gedachtes over de bijkomende risico’s, en de één voelt beter de gedragsfouten aan van iemand dan de ander. Dit zijn allerlei elementen die mee spelen of jij een winnaar of verliezer bent met Pokeren en andere kaartspellen.

Je mentale geheugen van een boost voorzien?

Als je een meester in Pokeren en andere kaartspellen wilt worden, dan is het natuurlijk wel nodig om genoeg te oefenen. Mentale oefening is hard nodig, maar wil jij ook aan je dagelijkse hoeveelheid lichamelijke beweging komen? Dan is het natuurlijk wel verstandig om dit goed aan te pakken. Voordat je rond de tafel gaat met de kaarten, ga je eerst lekker een uurtje sporten of gewoon wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *