Unit 21

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Unit 21

Wil je gaan sporten bij Unit 21 bekijk dan op hun website https://unit21.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Unit 21 de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Unit 21 op de Havenweg 21G in Lelystad. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer . Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://unit21.nl/.

Locatie Unit 21

Om te zien waar Sportschool Unit 21 precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Lelystad
  2. Unit 21

Bekijk nog meer sportscholen in Lelystad

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.