Het is weer tijd voor een nieuwe review. En waarom? Omdat Dedicated Nutrition met een nieuw supplement op de markt komt en wij zijn nou eenmaal groot fan van de producten die Dedicated Nutrition uitbrengt. Dat komt met name door de lovende reactie van gebruikers maar nog meer door de innovatie van Dedicated Nutrition. Zijn durven een andere weg in slaan. Zij durven nieuwe ingrediënten te gebruiken. Zij lopen niet mee met de rest maar ze lopen vooruit op de rest!

Unstoppable van Dedicated nutrition

Nu komt Dedicated Nutrition met een pre workout. Deze pre-workout luistert naar de naam Unstoppable en is, zoals we van Dedicated gewent zijn, een absolute vernieuwing in de supplementen markt. We zijn pas amper uitgepraat over de testobooster Dominate en Dedicated komt al weer met het volgende product. Unstoppable is een pre workout die al andere pre workouts ver achter zich laat.

Tot nu toe kwamen de ingrediënten van de meeste pre workouts wel met elkaar overeen. Hier en daar een toevoeging of een andere samenstelling. Maar Unstoppable biedt een totaal nieuwe samenstelling van nieuwe ingrediënten.

Behalve een energieboost mag je van Unstoppable ook verwachten dat je kracht explosief groeit. Je gaat in een mum van tijd records verbreken. Behalve de energie en de kracht die vooruit gaat, zie en voel je ook direct bij je eerste oefening een pomp die je nog niet eerder zag.

Toch zijn deze eigenschappen nog niet de belangrijkste eigenschappen van Unstoppable. Het voornaamste is de enorme focus. Je wilt niks anders dan trainen en presteren. Je hebt geen tijd voor gezelligheid maar je wilt knallen. Je hebt een trainingsdrive die je maar nauwelijks in de hand kunt houden.

Een overzicht van de voordelen van Unstoppable:

De ingrediënten van Unstoppable zullen we later bespreken. De reviews liegen er niet om. Unstoppable is alles wat je van een pre workout verwacht en meer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *