URSUS 24/7

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij URSUS 24/7

Wil je gaan sporten bij URSUS 24/7 bekijk dan op hun website http://www.ursus247.nl/?utm_source=Google&utm_medium=GMB&utm_campaign=website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of URSUS 24/7 de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool URSUS 24/7 op de Kalverdijkje Zuid, Soldatendijkje 6 in Leeuwarden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 58 785 0463. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.ursus247.nl/?utm_source=Google&utm_medium=GMB&utm_campaign=website.

Locatie URSUS 24/7

Om te zien waar Sportschool URSUS 24/7 precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Leeuwarden
  2. URSUS 24/7

Bekijk nog meer sportscholen in Leeuwarden