Uuldriks Personal Training

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Uuldriks Personal Training

Wil je gaan sporten bij Uuldriks Personal Training bekijk dan op hun website https://www.uuldrikspersonaltraining.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Uuldriks Personal Training de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Personal trainer Uuldriks Personal Training op de A. Einsteinlaan 55 & 55a in Kolham. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 598 232 008. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.uuldrikspersonaltraining.nl/.

Locatie Uuldriks Personal Training

Om te zien waar Personal trainer Uuldriks Personal Training precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Kolham
  2. Uuldriks Personal Training

Bekijk nog meer sportscholen in Kolham

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.