Vechtsporten Groningen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Vechtsporten Groningen

Wil je gaan sporten bij Vechtsporten Groningen bekijk dan op hun website https://www.kickboxinggroningen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Vechtsporten Groningen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Vechtsporten Groningen op de Rijksweg 28b in Groningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 49879755. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.kickboxinggroningen.nl/.

Locatie Vechtsporten Groningen

Om te zien waar Sportschool Vechtsporten Groningen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Groningen
  2. Vechtsporten Groningen

Bekijk nog meer sportscholen in Groningen