Zijn er pilletjes die je kunt slikken, waarmee je gegarandeerd binnen 6 weken een sixpack hebt?
Wij gaan dieper er op in of voedingssupplementen u echt kunnen helpen bij spiergroei. Of moet je zelf aan de bak?
Kijk eens in de zoekresultaten van google op het woord: voedingssupplementen u ziet gelijk duizenden voedingssupplementen welke het beste product zijn om u te helpen bij meer spiermassa krijgen en een verhoogde vetafbraak beloven. Dit zijn er zelfs zoveel dat iedereen al snel het overzicht kwijt is wat ze zouden moeten kopen.

Voedingssupplementen, lichamelijk en mentaal

Aanbieders van voedingssupplementen beloven dan ook vaak dat vet als sneeuw voor de zon verdwijnt en je veel spiermassa zult kweken. Deze resultaten zullen binnen 6 weken u meerdere kilo’s droge spiermassa opleveren door 1, 2 of 3 (soorten) pillen te slikken.

Feit is echter dat Supplementen in welke vorm dan ook, nooit zorgen voor resultaten zonder hier zelf zeer hard voor te moeten werken. De voedingssupplement doen zelf dus niks, echter versterken de supplementen de resultaten van de training wel! Het versterkende effect van de supplementen kan op lopen tot wel 20% extra resultaat ten op zichten van trainen zonder supplementen. Naast de fysieke hulp hebben de supplementen voor veel mensen ook een mentale functie. Het mes snijdt dus aan 2 kanten.
Andersom werkt het ook: als je supplementen neem waarvan je weet dat ze helpen bij het behalen van je doelen, ben veerkrachtiger dan zonder deze mentale hulp. Het zou zonde zijn van het geld en de moeite om het effect van de voedingssupplementen te verliezen, door niet te gaan trainen of door chips te eten.
Wij willen niet spreken van een placebo-effect, maar de feitelijke baat bij deze supplementen is beperkt te noemen.

De juiste voedingssupplementen kiezen

Er zijn een aantal supplementen die je helpen je gezondheid te verbeteren.
Kies bijvoorbeeld voor probiotica, gecombineerd met multi-vitamine. Ook is visolie zeker aan te raden om te slikken. Deze (natuurlijke) voedingssupplementen laten je lichaam beter functioneren. De supplementen stimuleren het lichaam zonder dat ze zorgen voor spiergroei. Deze supplementen werken voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of lichaamstype.
Je kunt natuurlijk kiezen voor performanceboosters deze hebben echter niet bij iedereen hetzelfde effect.
Het is daarom belangrijk om te kijken welke supplementen voor jou het beste werken. Je kunt dit het beste bekijken door het simpel weg zelf te testen.
Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *