Gastblog door Carla Viergever van CrossFit Vlissingen

Zo daar zit ik dan, in mijn trainingspak op de bank, na een zware bootcamp workout mijn blog te schrijven. Alles voelt zwaar, het was een pittige trainingsweek. Bootcamp doe ik elke zondag erbij, heerlijk buiten aan mijn conditie werken. Het gaat goed met mij de laatste tijd, het heeft zo ontzettend lang geduurd maar eindelijk voel ik mij fitter en lekkerder in mijn vel.

Die vitamines van Pure Pharma doen goed hun werk. En daarbij dat het weer buiten weer lekker wordt helpt er heel erg bij. Ik ben blij dat ik altijd heb doorgetraind en niet heb toegegeven aan mijn vermoeidheid. Ik boek nu ook vooruitgang tijdens de trainingen, geweldig! Geeft zo een fijn gevoel. Alleen kwa gewicht en spiermassa blijf ik hangen, daar zit nog geen vooruitgang in. Maar we gaan kijken op het gebied van voeding wat ik kan verbeteren, dus daar heb ik alle vertrouwen in dat dat goed komt. Het belangrijkste is dat ik met veel plezier aan het trainen ben. Dan komt de rest met hard werken vanzelf.De Open is afgerond ben erg blij met hoe ik de WOD’S heb gedaan, buiten verwachting. De uitslagen moeten we nog krijgen dus ben erg benieuwd. Aankomend weekend gaan we met 3 teams van Crossfit Vlissingen meedoen aan de Highland Games in Driewegen, The Fran clan heet ons dames team. We hebben er veel zin in, de rokken zijn besteld. Ben erg benieuwd hoe we het ervan af brengen. Wordt vooral heel veel lachen. Jullie horen ervan hoe het die dag is geweest.

Het is maar een kleine blog, heb geen inspiratie, ben uitgeput hahaha, volgende keer beter. Ga ik over de Highland games vertellen. Fijne dag allemaal. Groetjes Carla Viergever

Wil jij ook een gastblog schrijven? Lees hier meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *