We-Fit Lisse

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij We-Fit Lisse

Wil je gaan sporten bij We-Fit Lisse bekijk dan op hun website http://www.we-fit.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of We-Fit Lisse de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool We-Fit Lisse op de Meer en Duin 4 in Lisse. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 252 421 176. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.we-fit.nl/.

Locatie We-Fit Lisse

Om te zien waar Sportschool We-Fit Lisse precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Lisse
  2. We-Fit Lisse

Bekijk nog meer sportscholen in Lisse

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.