Wesley Pt Sports

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Wesley Pt Sports

Wil je gaan sporten bij Wesley Pt Sports bekijk dan op hun website https://www.pt-sports.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Wesley Pt Sports de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Wesley Pt Sports op de Carmelietenstraat 21 in Waspik. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 22870409. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.pt-sports.nl/.

Locatie Wesley Pt Sports

Om te zien waar Sportschool Wesley Pt Sports precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Waspik
  2. Wesley Pt Sports

Bekijk nog meer sportscholen in Waspik

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.