In samenwerking met Chimpanzee Amsterdam mogen wij één pakket weggeven van Chimpanzee dat bestaat uit sportvoeding dat 100% natuurlijk is.

Het pakket zal bestaan uit een Chimpanzee drinkbeker, Gunpowder (energiedrank), Quikmix (maaltijdvervanger) en diverse energie en eiwitrepen.

Wil jij kans maken op dit pakket? Like Strongfitcommunity op Facebook en deel het bericht hieronder onder je vrienden!

Meer willen weten over de producten die je kunt winnen? Lees hieronder het bericht.

chimpanzee repen

100% natuurlijke en gezonde (sport)voeding

We houden allemaal van lekker eten, dat staat vast. Maar we houden er ook van om gezond te eten. Chimpanzee ging op zoek naar een alternatief voor de wijdverspreide (proteïne/energy) repen met een hoog suikergehalte, transvetten en genetisch gemodificeerde ingrediënten. Dit bracht Chimpanzee ertoe, zelf hun repen te creëren. 100% natuurlijk, zonder dierlijke vetten, kunstmatige stoffen en andere narigheid. Chimpanzee is daarom ook geschikt voor vegetariërs en veganisten, mensen met een gluten-allergie en uiteraard kinderen.

Zonder compromissen

Chimpanzee gebruikt uitsluitend organische ingrediënten. De kwaliteit van de repen zal nooit inboeten ten voordele van wat dan ook. Er worden geen transvetten, GMO’s, kunstmatige zoetstoffen of andere vreemde stoffen in de Chimpanzee producten toegepast. Dit principe trekt Chimpanzee nog verder door. Zo zijn zelfs de verpakkingen biologisch afbreekbaar.

1% for the planet

Chimpanzee is lid van 1% for the planet, een organisatie waaraan de leden 1% van hun omzet schenken. De opbrengst wordt verdeeld over 1.500 non-profit organisaties ten behoeve van de bescherming van het milieu.

The Vegetarian Society

De producten van Chimpanzee zijn goedgekeurd door de The Vegetarian Society. De Society richt zich op het ondersteunen van een vegetarische lifestyle, door er o.a. voor te zorgen dat het aantal vegetariërs stijgt.

De Chimpanzee  proteïne reep

Wat doen proteïne repenverschillende chimpanzee repen

Proteïne repen helpen o.a. na het (duur)sporten sneller te herstellen, sommigen gebruiken daar eiwitpoeder voor. Nu is eiwitpoeder na een wedstrijd of onderweg meestal niet direct voorhanden en duurt het soms lang voordat je dit thuis kunt maken. Op sommige momenten is het belangrijk om snel te herstellen en hoe eerder je daar mee begint hoe sneller je weer de oude bent. Zo’n eiwitreep, want dat is het in feite, biedt dan prima uitkomst. Eiwitrepen kunnen handiger zijn dan eiwitpoeders. Je hoeft ze niet te mixen of bereiden en het scheelt dus veel tijd ten opzichten van repen.

Maar ze doen nog veel meer dan het helpen herstellen na het sporten, ze helpen ook bij het afslanken en bijvoorbeeld, onderweg voor extra energie. Deze repen nemen onmiddellijk het hongergevoel weg en geven het lichaam direct energie! Ze bevatten dus veel eiwitten, maar weinig calorieën en zijn daarom zelfs een prima alternatief als maaltijd vervanger. De repen zitten vol vitamines, mineralen en aminozuren.

De filosofie van Chimpanzee is “de kracht van natuurlijke energie” en dat vinden we terug in alles wat ze doen. Met 20 verschillende vitaminen en mineralen, 7 gram eiwit en 3 gram voedingsvezels voorziet deze reep het lichaam van energie en houdt je gezond tijdens zware inspanningen.

Hoogste kwaliteit puur organische ingrediënten.

De Chimpanzee energiereep verleidt met zijn smaak (is niet mierzoet zoals andere repen) en biedt voldoende energie voor sportieve prestaties. Het is een compleet natuurlijk product zonder conserveermiddelen en kleurstoffen.

De Chimpanzee reep voorziet het lichaam direct van energie door monosacchariden, die we vinden in rietsuiker, melasse en fruit. Daarnaast staat de Chimpanzee Energy Bar zijn energie ook geleidelijk af dankzij polysacchariden zoals die in volkoren granen voorkomen.

Eiwit (proteïne) is trouwens de belangrijkste bouwstof van lichaamsweefsel, waaronder de spieren. In noodgevallen, wanneer de koolhydraat- en vetvoorraad in het lichaam onvoldoende is, kan het lichaam ook spiereiwit verbranden om het lichaam toch te voorzien van energie. Dit laatste is echter ongewenst omdat dit leidt tot afname van de spiermassa.

De Chimpanzee energy barde chimpanzee energy bar

“Je moet voldoende kracht hebben om je grenzen op te zoeken!”, dr. Pierre Bongaerts (klimmer en avonturier)

Het is de eerste bar die door Chimpanzee Bar werd gemaakt en is nog precies het ijkpunt waar ze voor staan! Topproducten op basis van gezonde, biologische ingrediënten. Optimale ondersteuning van je sportieve prestatie, met een heerlijke smaak. Een prima ondersteuning in de broodnodige energievoorziening voor elke sportieve inzet en de meeste extreme uitdagingen.

Specifieke eigenschappen van de Chimpanzee Energy Bar:

De Chimpanzee Energy Bars bevatten een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten die snelle energie aanbrengen tijdens intense en langdurige inspanningen, daarnaast ook geleidelijke energie om de voorraad glucose-energie te herstellen. Ze zijn rijk aan vitamines en bevatten weinig vetten voor een betere en snellere spijsvertering.

Chimpanzee gebruikt uitsluitend organische ingrediënten. De kwaliteit van de repen zal nooit inboeten ten voordele van wat dan ook. Er worden absoluut geen transvetten, GMO’s, kunstmatige zoetstoffen of andere vreemde stoffen in de Chimpanzee producten toegepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *