WORKOUT GELEEN

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij WORKOUT GELEEN

Wil je gaan sporten bij WORKOUT GELEEN bekijk dan op hun website http://www.workoutgeleen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of WORKOUT GELEEN de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex WORKOUT GELEEN op de Parallelweg 58 in Geleen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 46 474 4747. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.workoutgeleen.nl/.

Locatie WORKOUT GELEEN

Om te zien waar Sportcomplex WORKOUT GELEEN precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Geleen
  2. WORKOUT GELEEN

Bekijk nog meer sportscholen in Geleen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.