Xtra-S sport en preventie

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Xtra-S sport en preventie

Wil je gaan sporten bij Xtra-S sport en preventie bekijk dan op hun website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Xtra-S sport en preventie de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Xtra-S sport en preventie op de Doetinchemseweg 67a in Doetinchem. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 12603559. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website .

Locatie Xtra-S sport en preventie

Om te zien waar Sportschool Xtra-S sport en preventie precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Doetinchem
  2. Xtra-S sport en preventie

Bekijk nog meer sportscholen in Doetinchem

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.