Update 12-03-2015

Dit keer is het geen korting, maar een speciale bonus t.w.v. 147 euro die jePaleo revolutie boek bij een bestelling krijgt van het Paleo Revolutie boek. Zolang de voorraad stekt, wees snel want dit zijn er maar honderd!

Dit 21 dagen Paleo Revolutie Plan bestaat uit een werkmap, een Paleo revolutie plan audio cd, een boek met 21 recepten en een audioversie van het boek Paleo Revolutie.

Meer informatie willen krijgen over het Paleo Revolutie boek of hem bestellen inclusief het Paleo Revolutie Plan t.w.v. 147 euro? Klik dan hier.

Willen weten wat er nou precies allemaal in het Paleo Revolutie Plan zit? Check dan www.paleorevolutieplan.nl

Update 10-02-2015

Paleo a la Carte is het nieuwste boek van Foodie, het is een paleo kookboek waarin je verschillende 3 gangen menu’s recepten kan vinden, en dat allemaal paleo-proof!

Het boek is geschreven door Sjannet de Geus (bekend van andere paleo boeken) en Rob Bongaerts.

Het boek van ruim 125 pagina’s bevat totaal 12 complete 3 gangen menu’s van vet verbrandende paleo-proof ingrediënten. Deze worden allemaal met foto’s en beschrijving weergegeven.

Tot en met 14 februari (Valentijnsactie), kun je het boek samen met volgende twee bonussen voor maar 17 euro bestellen, en dat t.w.v. 84 euro!

  1. Paleo Menu Essentials (t.w.v. 17 euro)
  2. Paleo Party Hapjes (t.w.v. 17 euro)

paleo a la carte met bonussen

Meer willen weten over het boek Paleo a la carte en de auteurs of het boek bestellen? Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *