Gastblog door Dewi Scheijbeler van CrossFit Vlissingen

Deze tijd van het jaar is er van alles te doen in de CrossFit-wereld. Zoals iedereen weet is Crossfit niet alleen maar een WODje doen en daarna naar huis. Meestal is er vooraf een praatje hier en achteraf een praatje daar. Bij lekker weer een (Paleo)barbecue en een andere keer een sportieve activiteit met zijn allen. Na je WOD ga je achter je computer zitten met je shake of banaan en kijk je de Regionals terug (waar je de volgende les dan weer heerlijk over kunt keuvelen) Zo ontstaat de community waar veel over gesproken wordt.

In april heeft een grote groep van Crossfit Vlissingen mee gedaan aan Highland Games in driewegen. Met hele mooie resultaten! Terwijl ik dit aan het typen ben, is er een grote groep atleten zich in het zweet aan het werken om zich te plaatsen voor de Beach Throwdown. Komende week doen er 3 (!) teams mee aan de Tovmasjan invitational 2015 en in juli doen er een hele hoop sterke mannen en vrouwen mee met de ‘men of steel run’. CrossFit Vlissingen wordt goed vertegenwoordigd!

Ondertussen zitten we voor of na de training met zijn allen voor de buis om zo veel mogelijk van de Regionals mee te krijgen! Voor de gene die nog niet zo bekend zijn in de crossfitwereld; de Regionals vinden plaats na de open. De 60 sterkste mannen en vrouwen van elke regio mogen mee doen aan de Regionals om zich vervolgens te plaatsen voor het ultieme; The Games. En voor wie het tv kijken zat is; je kunt altijd een retourtje Kopenhagen boeken om zelf een kijkje te gaan nemen bij de beste atleten van Europa en Afrika. Die zullen daar gaan strijden om een plekje op The Games.

Tussen al deze sportieve en iets minder sportieve activiteiten door zitten we in de box ook niet stil. Zo hebben we in april een geweldige clinic gehad van topturner Jeffrey Telussa om onze gymnastiek skills te verbeteren. Ook is er in mei (voor de vroege vogels) een zwemclinic gestart verzorgd door onze ‘eigen’ Eelco! Over de zwemWOD is volgende week een leuk stuk te lezen van onze blogger Toine, mis het niet! En op donderdag 18 juni staat alweer de volgende clinic gepland, Krav Maga, door twee van onze eigen leden. Routine is de vijand werd er tijdens mijn eerste les CrossFit gezegd. Bij ons zul je niet in een routine vallen, er is voor ieder wat wils en kan je niet kiezen doe je toch gewoon alles mee!

Wil jij ook een gastblog schrijven? Lees hier dan meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *