Als fanatieke crossfitter ken je Camille vast wel, ze won in 2014 de Games en is dus de titelhouder van de fitste vrouw op aarde. Wat denken jullie, gaat ze dit jaar deze prijs weer pakken?

Camille Leblanc-Bazinet

Persoonlijke records van haar:

Hoe is Camille bij CrossFit beland?

Leblanc-Bazinet heeft in haar jongere jaren op een hoog niveau gymnastiek gedaan, dit heeft ze ongeveer 13 jaar gedaan, totdat ze haar heup blesseerde. Op haar 16e is ze met gymnastiek gestopt en is ze andere sporten gaan beoefenen.camille leblanc bazinet aan het rusten

Camille heeft sporten beoefend als volleybal, rugby en is zelfs aanvoerder geweest van het flag football team tijdens college. Hiernaast heeft ze ook halve marathons gelopen. Ze is met CrossFit begonnen nadat een man had gezegd dat ze niet fit was. De man had haar, en haar zusje meegenomen naar een CrossFit box en zo is ze hiermee verder gegaan.

Haar ouders en vrienden waren helemaal tegen CrossFit en vonden het maar gevaarlijk. Toch is ze doorgegaan en steeds maar beter geworden. Later zijn haar ouders en vrienden er ook in gaan geloven, die crossfitten namelijk nu zelf ook allemaal.

Voeding

De fitste vrouw op aarde heeft aangegeven dat ze clean eet, haar voeding bestaat vooral uit vlees, groenten en wat fruit en noten. De supplementen die ze als aanvulling gebruikt zijn Syntha 6 proteïneshake en Amino X van BSN. Hiernaast geeft ze ook aan dat ze gebruik maakt van extreme endurance pillen en visolie supplementen.

Camille haar favoriete cheat meals zijn cheese cake, ijs en pizza.

Camille leblanc bazinet

Lid van team BSN (Bio-Engineered Supplements and Nutrition)amino x van bsn nutrition

Camille is, net als Rich Froning lid van het BSN supplementen team.

In de volgende video geeft ze aan dat de Amino X van BSN in de ochtend neemt om haar dag goed te beginnen.

Het advies van Camille aan de beginnende crossfitter:

Never take yourself too serious and have fun… It is the key to be happy and to accomplish a lot… Be true, and be proud of who you are!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *