Als vrouwelijke crossfitter ken je Lauren Fisher vast wel, op zo’n jonge leeftijd al op een zo hoog niveau presteren tijdens de CrossFit Games en gewichthef competities. Lauren Fisher is vastberaden om binnen nu en een aantal jaren de Games een keertje gewonnen te hebben, wat denken jullie?

Lauren Fisher

Persoonlijke records van Lauren:

Lauren Fisher en CrossFit

Lauren doet al aan CrossFit sinds haar 16e, ze deed het eerst om beter te worden in andere sporten (basketbal). Ze is op 18 jarige leeftijd begonnen met wedstrijden, toen ze gekwalificeerd was voor de Regionals als individueel. Het jaar erop deed ze met Team Invictus mee tijdens de Games 2013. In 2014 was ze al deelnemer in de CrossFit Games als individueel vanuit de Regio NorCal.

Voordat ze aan CrossFit deed speelde ze sporten als basketbal, tennis, volleybal, voetbal, gymnastiek, dansen en zwemmen. Ze heeft bijna elke sport die je maar kunt bedenken wel gedaan.

Voeding

Lauren heeft aangegeven dat ze, net als Rich Froning geen speciaal dieet volgt, ze eet niet strict paleo aangezien ze vindt dat ze de koolhydraten nodig heeft om op een hoog niveau te presteren. Een voorbeeld ontbijt van haar ziet er uit als drie eieren met groenten, havermout, blauwe bessen en groene thee.

Ze geeft aan dat ze erg veel eet, zoals rijst en zoete aardappelen gedurende de dag. Hiernaast geeft ze ook aan dat ze gebruik maakt van eiwitshakes en als ze er zin in heeft wel eens wat ijs of een pizza eet.

Lauren’s trainingsweek

In een interview geeft Lauren aan dat ze vijf dagen in de week lift en daarnaast nog zo’n drie dagen buiten de gym wat traint. Hiernaast zwemt ze één keer in de week en doet ze nog twee keer aan atletiek (rennen).

De tip van Lauren Fisher aan de crossfitter die hogerop wil komen:

Zoek een goede coach die veel kennis heeft, zorg voor training partners die jou tot het uiterste testen, werk aan je zwaktes en have fun!

Benieuwd hoe een dag in het leven van Lauren Fisher eruit ziet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *